Hvidovrevej 279, 3. tv., 2650 Hvidovre

Helt unik 3-værelses andelslejlighed med meget lav husleje og lavt varmeforbrug

Område:
Dejlig lejlighed beliggende centralt i Hvidovre, få min. gang fra Hvidovre Stadion samt Frihedens Station og Åmarken. Der er endvidere masser af gode indkøbsmuligheder på Hvidovrevej der i blandt 3 centre.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i veldrevet andelsboligforening bestående af 2 blokke. Ejendommene er opført i mursten med termoruder og nyere tegltag. Der er stor fælles parkering på foreningens grund samt hyggelig have med overdækket terrasse samt skur med fælles grill m.m.

Lejligheden:
Boligen er på hele 86 kvm. og er utroligt godt udnyttet og fremstår i en stand langt ud over det sædvanlige! Lejligheden består af en fin entre med gulvtæppe, et lækkert køkken-alrum/stue med trægulv, indbygget spots, fritliggende bjælker samt et fantastisk lysindfald via masser af Velux vinduer. Flot stort nyere badeværelse med bruseafsnit, indbygget spots i loftet og gulvvarme samt vaskemaskine. Værelse med trægulv og indbygget skab samt adgang til hems via loftlem. Det sidste værelse har også trægulv samt walk in-skab . Hems ligger over badeværelse og det ene værelse med åben forbindelse til stue/køkken-alrum, den har hvidmalet trægulv samt ovenlysvindue.
Lejligheden fremstår i en klasse for sig selv og har desuden brugsret til et kælderrum.

Opvarmning:
Fjernvarme

Detaljer:
* Lav boligafgift
* Lav varmeudgift
* Lejligheden fremstår i super stand og har masser af lækre detaljer
* Fantastisk udsigt fra stue/køkken-alrum mod København
* Der er tilladt at have dyr
* Foto og plantegning er sælgers - Vores fotograf er på vej! :-)

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.