Lystoftevej 14B, ST. TV., 2800 Kongens Lyngby

Dejlig lys 3 værelses med udgang til fantastisk have!

Område:
Lejligheden er beliggende i Brede med det grønne område Troldehøj som nabo, tæt på Nymølle, Mølleåen, Ravnholmskoven og det ”Danske Schweiz”, som giver dig rig mulighed for løbetur og cykelture. Det hyggelige kvarter har gode skoler og institutioner. Der er bus og lokalbane (”Grisen”) tæt på huset. Der er desuden indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet fra Brede Torv med bl.a. Netto og slagter m.m. og få minutter i bil (10 minutter på cykel) til Lyngby Centrum med Lyngby Storcenter, Magasin og masser af detailbutikker, biograf og cafeer m.m.

Ejerforeningen:
Charmerende ejerforening bestående af 10 blokke, beliggende i natur skønt område med Troldehøj som nabo. Ejendommene er fra 1949 og er opført i gulesten med betontegltag og termoruder. Lejligheden har adgang til gode fællesfaciliteter, bl.a. vaskekælder med egen vaskemaskine, eget kælderrum, tørrerum, cykelkælder, gode parkeringsmuligheder og fantastiske store tilhørende grønne fællesarealer, der bl.a. støder op til det grønne område Troldehøj.

Indretning:
Fin entre/fordelingsgang med pænt trægulv, lys opholdsstue med trægulv samt stukloft og udgang til den skønne fælleshave via trappe, et flisebadeværelse med bruseafsnit, hyggeligt køkken i hvidt/træ med træbordplade, stort soveværelse med trægulv og stort indbygget skab, børneværelse/kontor også med trægulv.

Varme:
Centralfyr

Detaljer:
- Unik god beliggenhed og meget børnevenligt
- Adgang til have
- Der er filt på væggene i entre, stue samt de 2 værelser
- Mulighed for at leje en carport, via venteliste
- Lejlighedens fællesarealer støder op til nyttehaver som der via venteliste er mulighed for at leje
- Velegnet som delelejlighed
- Tæt på DTU

En lejlighed der bestemt er et besøg værd!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.