Næsborgvej 28, 1. TV., 2650 Hvidovre

Super lækker 3 vær. med kommende altan!

Område:
Bebyggelsen er beliggende lige ud til Vigerslevparken, kun få min. gang fra Hvidovre Torv med det hyggelige caféliv og masser af gode indkøbsmuligheder, Hvidovre Station og Hvidovre Stationscenter. Der er desuden ikke langt til off. transport.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i flot gulstens ejendom fra 1966, med bl.a. termoruder og nyere tag. Ejendommen har gode fælles faciliteter. Bl.a. stort fællesvaskeri, cykelkælder, gode parkeringsmuligheder og fantastiske store tilhørende grønne fællesarealer, der bl.a. støder op til Vigerslevparken.

Lejligheden:
Boligen fremstår i meget pæn stand. Lejligheden er bestående af en lys og venlig entré med pænt laminatgulv, stort lyst soveværelse med laminatgulv samt en skøn udsigt til Vigerslevparken. flot nyere hvidt køkken fra 2016 med god skabsplads, laminatgulv samt spiseplads. Køkkenet ligger med udsigt til Vigerslevparken. Flot flisebadeværelse fra 2016 med bruseafsnit. Stor lys stue med parketgulv. I stuen er der plads til både sofagruppering og spiseafsnit. Fra stuen er der adgang til soveværelse/kontor med parketgulv. En rigtig lækker lejlighed, som bestemt er et besøg værd!

Det er vedtaget at der skal sættes altaner op på alle lejligheder samt skiftet vinduer, det vil medføre at fællesudgifterne stiger.

Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
Stor 3 værelses lejlighed
- Fremstår indflytningsklar
- Lækkert nyere køkken og badeværelse
- Stort badværelse
- Eget kælderrum
- Gode parkeringsmuligheder
- Udsigt til Vigerslevparken

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.