Bonkesvej 3A, 2., 2650 Hvidovre

Super lækker 4-værelses med altan!

Område:
Dejlig 4-værelses (det ene værelse er et walk-in closet, men kan hurtigt laves til et værelse igen) lejlighed centralt beliggende i Hvidovre ved Hvidovre Torv og få min. gang fra Vigerslevparken, tæt på offentlige transportmuligheder samt Hvidovre Stationscenter med masser af gode indkøbsmuligheder.

Ejendommen:
Lejligheden i 2 plan er beliggende i flot ejendom fra 1971 med helt nyt tag samt vinduer/skydedør ud mod vejen. Her er der adgang til aflåst cykelkælder samt fælles-/festlokale med div. hårdehvidevarer og bar. Tilhørende lejligheden er eget kælderrum, samt egen parkering!

Indretning:
Lejligheden indeholder: Pæn entré i åben forbindelse med super flot nyere køkken med masser af skabe samt spiseplads, dejlig stor lys stue med udgang til stor altan samt trappe til 1.sal: Stor repos, 2 skønne soveværelser, den ene med adgang til lækkert walk-in closet. Smukt badeværelse med brus og gulvvarme. Der er helt nye gennemgående gulve på begge etager (2018). En sjældent udbudt lejlighed som bestemt er et besøg værd.

Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
* Kæmpe altan med morgensol frem til kl. 14.00 samt sol fra kl. 14.00 til solnedgang på svalegang, som også bruges til altan (denne lejlighed er den sidste på svalegangen)
* Bemærk alle fælleslån på denne lejlighed er indfriet
* Super flot og stort spisekøkken med god plads
* Lækkert badeværelse
* Pæne nye gulve
* Central beliggenhed
* Super flot lejlighed
* Privat parkeringsplads
* Bemærk alle fælleslån på denne lejlighed er indfriet

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.