Valby Langgade 251, ST. TH., 2500 Valby

Fantastik 2-vær. lejlighed lige ved Damhussøen

Området:
Her bor du lige ved Damhussøen og Vigerslevparken, hvor man kan gå/løbe lange ture og nyde omgivelserne. Kvarteret er meget attraktivt og byder på gode indkøbsmuligheder, offentlig transport og caféer inden for en kort afstand. På selve Valby Langgade findes der mange restauranter, specialbutikker og shopping centeret Spinderiet, som kan nås indenfor 5-10 minutter. Med under 350 meter til Ålholm St. kan man hurtigt komme ind til byen og på en cykel kan man nå Frederiksberg og indre by på under 15 minutter.

Ejendommen:
Lejligheden på 59 m2 har en meget central beliggenhed tæt på alt. Ejendommen er opført i 1930 i mursten og har tegltag samt termoruder. Foreningen byder på dejlige grønne fællesarealer og parkeringsmuligheder for beboerne. Desuden er der mulighed for leje af privat have i foreningen.

Lejligheden:
Fin entre, dejlig rummelig stue med udsigt til Damhussøen. Flot køkken med god skabsplads og pænt badeværelse med brus. Skønt lyst soveværelse mod gården. Lejligheden fremstår meget indflytningsklar og er også ideel som delelejlighed.

Detaljer:
- Meget central beliggenhed
- Flot køkken og badeværelse
- Har eget kælderrum og loftrum
- Mulighed for leje af egen have

Lejligheden skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.