Bagsværd Hovedgade 99, 14. J., 2880 Bagsværd

1 vær. penthouse på 14. sal!

Området:
Super central beliggenhed lige i centrum af Bagsværd med masser af gode indkøbsmuligheder og få min. til S-toget. Her er alt hvad man kan ønske sig af f.eks. forskellige indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter, Gladsaxe Bio, Storcentret i Lyngby, Kulturhuset, caféer, specialbutikker osv. En attraktiv beliggenhed der både byder på en meget central placering, men også en masse dejlige naturområder lige i nærheden, som Bagsværd Sø og Hareskoven.

Ejendommen:
Højhus på 14 etager med mange lejligheder og erhverv i den nedre del af ejendommen. En velfungerende ejerforening med spændende planer for den nærmeste fremtid. Brugsret til eget kælderrum, fællesvaskeri, cykelparkering og 2 elevatorer. Mulighed for kabel-tv.

Lejligheden:
Entré med parketgulv og indbygget skab, flisebadeværelse med hvide fliser på væggene og stiftmosaik på gulvet samt bruseafsnit. Stor og lys værelse/stue med parketgulv og gode indretningsmuligheder. Fint spisekøkken med parketgulv og udgang til en god altan, der udover en regulær størrelse også løber langs stuen og har en fantastisk udsigt.

Facaderenovering:
Man kan som ejer af denne lejlighed se frem til facaderenovering i form af glasinddækning af hele ejendommen der medfører større altan så den kan benyttes hele året rundt. Det vil desuden resultere i en energioptimering der giver et lavere varmeudgift. Projektet vil ifølge budgetter medføre en stigning i fællesudgifterne på kr. 950,- om mdr. og men også en besparelse på udgiften til opvarmning.

Detaljer:
- En godt udnyttet lejlighed
- Spisekøkken
- Dejlig altan
- Mulighed for hurtig overtagelse
- Fantastisk udsigt
- Lejligheden ligger centralt i forhold til indkøb, S-tog m.m.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.