Næsborgvej 60, 2. TH., 2650 Hvidovre

Fin 3-vær. med kommende altan!

Område:
Bebyggelsen er beliggende lige ved Vigerslevparken, kun få min. gang fra Hvidovre Torv med det hyggelige caféliv og masser af gode indkøbsmuligheder, Hvidovre Station og Hvidovre Stationscenter. Der er desuden ikke langt til off. transport.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i en flot gulstensejendom fra 1966, med bl.a. termoruder og nyere tag. Ejerforeningen har gode fælles faciliteter. Bl.a. stort fællesvaskeri, cykelkælder, gode parkeringsmuligheder og fantastiske store tilhørende grønne fællesarealer, lige ved Vigerslevparken.

Lejligheden:
Lejligheden er bestående af en lys og venlig møblerbar entré med pænt parketgulv, soveværelse med parketgulv. Lyst køkken med god skabsplads, parketgulv og plads lille spiseplads. Flisebadeværelse med bruseafsnit . Lys stue med parketgulv. Fra stuen er der adgang til det andet værelse der også har parketgulv samt indbygget skab.

Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
- Beliggende tæt på Vigerslevparken
- Der er eget kælderrum til lejl.
- Gode parkeringsmuligheder
- Det er besluttet at der skal laves altan, nye vinduer og omlægning af stigestrenge på ejendommen, hvilket medføre ejerudgiften stiger ca. kr. 1.129,- pr. mdr.

For detaljerede oplysninger om bygningsprojektet, se da:
- Altanbyggeri: http://www.efhvidovrevang.dk/bygge-projekter/altan-og-vinduer/
- Stigstrenge: http://www.efhvidovrevang.dk/bygge-projekter/stigstrenge/
- Referater: http://www.efhvidovrevang.dk/referater/

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.