Brøndbyskel 19, 1., 2650 Hvidovre

Lækker villalejlighed på 117 kvm. i det skønne Hvidovre Nord!

Lækker villalejlighed på 117 kvm. i det skønne Hvidovre Nord!

Område:
Ejendommen er beliggende på en meget stille og børnevenlig villavej i det skønne Hvidovre Nord med gåafstand til Hvidovre Torv og den gamle kirke. Et stenkast fra den dejlige Rebæk Sø, Hvidovre Station, indkøbsmuligheder, skole m.m.. Hvidovre kommune har det hele: dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal, gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Butikscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. til Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Ejendommen er en villa i 3 plan. Ejendommen er pudset og hvidmalet, har nyere termoruder (2014/2016). Ejendommen er beliggende på en grund på 601 kvm. Til 1.salen er der en dejlig have med stenterrasse samt 2 pakeringspladser.

Indretning:
Fælles indgang/opgang.

1. sal: entre/fordelingsgang, lækker stue med udgang til stor altan, spisestue/værelse ligeledes med udgang til stor altan, 2 gode værelser, lækkert nyere hvidt køkken med massiv træbordplader samt klinkegulv med gulvvarme, lækkert badeværelse fra 2014 med stort bruseafsnit med hvide fliser på væggene samt klinkegulv med gulvvarme.

Kælder: 1.salens del af kælderen består af et dejlig stort værelse med massere af anvendelsesmuligheder samt pænt nyere badeværelse med brus.

Fælles kælder: fordelingsgang og fyrrum/vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler.

Varme:
Naturgasfyr

Detaljer:
- God beliggenhed i Hvidovre Nord
- Dejlig egen have med stenterrasse og med 2 egne p-pladser
- Nyere køkken og badeværelse
- Ejendommen er i en rigtig god stand

Ejendommen skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.