Kenny Drews Vej 93, 4. TV., 2450 København SV

Penthouse med stor tagterrasse på ca. 25 m2

LejlLejligehden er beliggende på Sluseholmen med det skønne havnemiljø og de hyggelige kanaler der løber mellem kvarterets småøer. Boligområdet er bygget op efter Amsterdam-modellen og har et smukt forskelligartet arkitektonisk udtryk. Skal du ind til den indre by, så kan du både tage havnebussen & cyklen og et tidspunkt i nærmere fremtid, metroen.
Her kan du sejle ud i din kajak eller lille jolle, hoppe i havnebadet, cykle over Sjællandsbroen og nyde Amager Fælled på den anden side af havneløbet. Skole, børnehave, indkøb og spisesteder er ligeledes lige i nærheden.


Lejligheden byder på en helt igennem fantastisk tagterrasse, der byder på solskin og lange grillaftener hele sommeren. Lejlighedens stue, kombineret med køkken har gode indretningsmuligheder. Stuen er gennemlyst af store gulv-til-loft vinduer og har således både udsigt til vandet i kanalerne og det grønne gårdmiljø. Køkkenet er hvidt fra HTH og indeholder alt i hvidevarer. Badeværelset er placeret centralt i lejligheden md brus og gulvvarme. Der er et stort soveværelse, orienteret mod gården, med tilhørende depot.

En super lækker moderne lejlighed med en skøn placering på Sluseholmen og en helt unik tagterrasse.
Ring og bestil en fremvisning.
Detajler:
- Unik tagterrasse
- Fantastisk beliggenhed
- Elevator
- Flot indflytningsklar lejlighed

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.