Næsborgvej 14, ST. TH., 2650 Hvidovre

Super lækker 3 vær. med kommende altan!

Område:
Bebyggelsen er beliggende lige ud til Vigerslevparken, kun få min. gang fra Hvidovre Torv med det hyggelige caféliv og masser af gode indkøbsmuligheder, Hvidovre Station og Hvidovre Stationscenter. Der er desuden ikke langt til off. transport.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i flot gulstens ejendom fra 1966, med bl.a. termoruder og nyere tag. Ejendommen har gode fælles faciliteter. Bl.a. stort fællesvaskeri, cykelkælder, gode parkeringsmuligheder og fantastiske store tilhørende grønne fællesarealer, der bl.a. støder op til Vigerslevparken.

Lejligheden:
Boligen fremstår total i meget pæn stand, med bl.a. nyere køkken og nyere strøm i næsten hele lejligheden. Lejligheden er bestående af en lys og venlig entré med parketgulv, stort soveværelse med parketgulv. Stort flot nyere hvidt køkken med god skabsplads, parketgulve samt helt nyere hårde hvidvarer. Dejligt stort badeværelse med bruseafsnit. Stor lys stue med parketgulv med plads til både sofagruppering og spiseafsnit. Fra stuen er der adgang til soveværelse med parketgulv. En rigtig lækker lejlighed, som bestemt er et besøg værd!

Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
Stor 3 værelses lejlighed
- Fremstår indflytningsklar
- Lækkert nyere køkken
- Stort badværelse.
- Eget kælderrum
- Gode parkeringsmuligheder

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.