Gammel Køge Landevej 265, 7. mf., 2650 Hvidovre

2-vær. andelslejlighed med nyt køkken og nyere vinduer

Vi har fundet en køber til denne lejlighed, sagen bliver taget af nettet når der er en underskrift fra både køber og sælger!

2-vær. andelslejlighed med nyt køkken og nyere vinduer

Område: Lejligheden er beliggende tæt på offentlig transport, Friheden og Åmarken station, nærindkøb, Valbyparken, Kystagerparken, Hvidovre havn m.m.

Ejendommen: Lejligheden på 58 kvm. er beliggende i en fin hvid ejendom fra 1964 med nye termoruder og nyere tag. Ejendommen har bl.a. en dejlig ugeneret fælles grillplads og der gode mulighed for at parkere sin bil på det private fælles parkeringsareal ved ejendommen. Ejendommen har både vaske- og cykelkælder. Lejligheden har tilhørende loftsrum.

Indretning: Nydelig entre med indbyggede skab og parketgulv, lækkert nyt køkken med vaskemaskine, parketgulv og indbyggede spot i loft, pænt flisebadeværelse med bevaret badekar og terrazzogulv, fint værelse med parketgulv og udgang til altan, stor lys stue med parketgulv.
Lejligheden fremstår nymalet, i særdeles velholdt stand med nye vinduer og altandør, pæne parketgulve, nyere faldstammer og stigerør. Alle vægge med filt. El-installationer er fornyet og udvidet, ligedeles er radiatorer fornyet.
Foreningen er særdeles veldreven og sund.

Varme: Fjernvarme

Detaljer:
- Flot nyt køkken med vaskemaskine
- Badeværelse med badekar
- Altan
- Flot velholdt parketgulv
- Kæledyr tilladt

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.