Næsborgvej 32, st. tv., 2650 Hvidovre

Super lækker 3 vær. med kommende altan!

Område:
Bebyggelsen er beliggende lige ud til Vigerslevparken, kun få min. gang fra Hvidovre Torv med det hyggelige caféliv og masser af gode indkøbsmuligheder, Hvidovre Station og Hvidovre Stationscenter. Der er desuden ikke langt til off. transport.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i en flot gulstensejendom fra 1966, med bl.a. termoruder og nyere tag. Ejendommen har gode fælles faciliteter. Bl.a. stort fællesvaskeri, cykelkælder, gode parkeringsmuligheder og fantastiske store tilhørende grønne fællesarealer, der bl.a. støder op til Vigerslevparken.

Lejligheden:
Lejligheden er bestående af en lys og venlig entré med parketgulv, indbygget skab og halogenbelysning i loftet, stort soveværelse med parketgulv og indbyggetskab samt udsigt til Vigerslevparken. Stort flot hvidt køkken med god skabsplads, laminatgulv, halogenbelysning i loftet samt alt i hårde hvidvarer. Lækkert hvidt flisebadeværelse med bruseafsnit samt halongenbelysning i loftet. Stor lys stue med parketgulv med plads til både sofagruppering og spiseafsnit. Fra stuen er der adgang til værelse/kontor med parketgulv. En rigtig lækker lejlighed, som bestemt er et besøg værd!

Varme:
Fjernvarme

Detaljer:
- Stor 3 værelses lejlighed
- Er indflytningsklar
- Stor dejligt køkken og super pænt badeværelse
- Beliggende ud til Vigerslevparken
- Der er fyldningsdøre i lejligheden
- Eget kælderrum
- Gode parkeringsmuligheder
- Det er besluttet at der skal laves altan, nye vinduer og omlægning af stigestrenge på ejendommen, hvilket medføre ejerudgiften stiger ca. kr. 1.457,- pr. mdr.

For detaljerede oplysninger om bygningsprojektet, se da:
- Altanbyggeri: http://www.efhvidovrevang.dk/bygge-projekter/altan-og-vinduer/
- Stigstrenge: http://www.efhvidovrevang.dk/bygge-projekter/stigstrenge/
- Referater: http://www.efhvidovrevang.dk/referater/

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.