Nestors Alle 25, 2650 Hvidovre

Renoveret klassisk bungalow i 2-plan i Grækerkvarteret!

Område:
Ejendommen er beliggende i Grækerkvarteret på en meget børnevenlig villavej, tæt på grønne områder, lige ved Friheden Station, indkøbsmuligheder, skole m.m. Hvidovre kommune har det hele, dejlig lystbådehavn, Hvidovre Stadion, skøjtehal, gode indkøbsmuligheder (Hvidovre Stationscenter, Frihedens Butikscenter samt hele Hvidovrevej) og så er der kun ca. 8 km. indtil Rådhuspladsen.

Ejendommen:
Huset er opført i 1937 og består af 75 kvm + 72 kvm kælder og med en grund på 585 kvm. Facadens mursten fremstår flot filtset. Huset er totaltrenoveret i 2015 på nær badeværelse i kælder, og har derfor nyere el, lofter, vægge, VVS, døre og termoruder. Der er en flisebelagt forhave med god plads til parkering.

Indretning:
Stue: Pæn opgangstrappe til lys og venlig entré med indbygget spots, fyldningsdøre og filt på vægge, fra entreen er der adgang til et pænt gæstetoilet, lyst soveværelse med flot plankegulv, lyst samtale-køkken fra 2015, stor lys stue med spiseplads, plankegulve og udgang til dejlig træterrasse med plads til at sidde og grille på sommeraftener, franske dobbeltdøre fra stue ind til opholds-/tvstue.

Kælder: Trappe fra entré ned til kælder, disponibelt rum med epoxy gulv, gulvvarme og egen ind/udgang op til haven, stort badeværelse med lyse klinker, bruseafsnit og vaskemaskine, stort brugbart disponibelt rum med gulvvarme og adgang til endnu et rum med indbygget skab samt gulvvarme. Alle rum med nyere termoruder.

Varme:
Luft til vand varmepumpe


Detaljer:
- Gennemgående renovering i 2015: Bl.a. El, VVS, køkken, ind- og udvendige døre, termoruder, loft og vægge
- Flotte plankegulve i stue og soveværelse
- Tæt på S-tog og gode indkøbsmuligheder
- Hyggelig have

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.